“Casting director Madelief en regisseur Shriejan slaan de handen ineen”

Onze droom om jong talent aan te moedigen in hun acteerambities is groot.

Met onze jarenlange ervaring in het film werkveld willen wij onze kennis en netwerk delen met aanstormende talenten. 

Wanneer je een voetballertje bent en opvalt in je talent dan krijg je vaak de kans om op eigen niveau te trainen. Zo zien wij de Jut&Jul Studio ook: een leertraject voor jongeren die een uitzonderlijk talent bezitten tot acteur. 

Wij houden van een divers filmlandschap waarin alle afkomsten gerepresenteerd worden.

Daarom streven wij er dan ook naar om een zeer diverse groep jongeren toe te laten tot de Jut&Jul Studio.

Zie hieronder ons gehele team van docenten!

Madelief Blanken

Madelief Blanken

(oprichter en mentor)

Als eigenaar van Jut&Jul Casting ziet Madelief dagelijks jong talent.
Door haar passie voor talentontwikkeling is het idee ontstaan voor de Jut&Jul Studio.
Als klein meisje en tiener stond Madelief als actrice voor de camera bij diverse projecten.
Shriejan Paudel

Shriejan Paudel

(oprichter en mentor)

Shriejan Paudel is filmregisseur. Hij studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie in 2021. Sinds zijn afstuderen heeft hij verschillende korte films, series en commercials gemaakt. Naast zijn werk als regisseur geeft Shriejan ook graag filmlessen aan nieuw talent.

Camilla Siegertsz

Camilla Siegertsz

(speldocent)

Camilla behaalde meerdere diploma’s. Zo studeerde ze af aan de ToneelAcademie Maastricht als actrice, regisseur en docent. Aangezien acteren en het coachen van jong talent twee van haar passies zijn is Camilla een gedreven docent op vele vlakken.

Remi Walsarie

Remi Walsarie

(SPELDOCENT)

Remi is docent en regisseur voor camera en theater. Zo geeft hij onder andere spel en camera acteren bij de MBO theateropleiding PACT Theater en is hij oprichter van RAUW Theaterprojecten.
Nabil Benkers

Nabil Benkers

(spel- en bewegingsdocent)

Nabil is zelf ooit begonnen als acteur voor de camera en op toneel. Tijdens zijn periode bij DEGASTEN kwam hij er achter dat hij het begeleiden en maken van theater toch leuker vond dan het spelen zelf. Daarnaast is hij mede-oprichter van het hip hop collectief N.O.B.
Margien van Doesen

Margien van Doesen

(speldocent en intimiteits coördinator)

Margien studeerde af aan de Toneelschool Amsterdam. Naast haar werk als actrice geeft Margien al jarenlang les in verschillende acteertechnieken zoals o.a. Chubbuck. Naast het acteren en lesgeven is Margien tevens Intimiteits Coördinator op diverse filmsets.

Ghino Girbaran

Ghino Girbaran

(docent filmvechten)

Ghino is zowel acteur, muaythai vechter als stuntman. Sinds kinds af aan begon Ghino met vechtsporten en acrobatics met als doel pro vechter en stuntman te worden. Wanneer hij als vast teamlid in het kinderprogramma Checkpoint zat merkte hij dat hij zich meer wilde doorontwikkelen als acteur en stuntman en dat is gelukt!

Ghislain Levant

Ghislain Levant

(Zang Docent)

Als zangeres zingt Ghislain alle genres en mag zij meewerken aan prachtige projecten. Als dirigent en als workshopleider werkt Ghislain met veel verschillende groepen mensen, van jong tot oud. Haar liefde voor muziek en passie voor het werken met kinderen maakt dit project de perfecte combinatie.

Honey Eavis

Honey Eavis

(Hiphop Docent)

Honey kwam op haar 16e terecht bij de destijds baanbrekende jongerentheatergroep Nultwintig waar ze verliefd werd op theater, dans en natuurlijk Hip Hop. Ze heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van zwarte sociale dansvormen, community art en een stem geven aan jonge mensen in onze maatschappij. Hip Hop is voor haar een instrument om mensen te helpen de uniciteit in zichzelf en de kracht van eenheid met elkaar te ontdekken.
Marijke Schaap

Marijke Schaap

(onafhankelijk vertrouwenspersoon)

Marijke is onze onafhankelijke vertrouwenspersoon. Zij werkt in het theater en in het onderwijs. In de vele projecten die ze daar deed, zag ze dat het soms best lastig of spannend is om onderdeel te zijn van een groepsproces. Om daar bij te ondersteunen, deed ze een opleiding tot vertrouwenspersoon. Als vertrouwenspersoon kan je Marijke benaderen wanneer je iets vervelends hebt meegemaakt en graag samen bedenkt wat je kunt doen om tot een oplossing te komen.